Ciolacu acuză un șantaj al patronilor de păcănele , după ce a anunțat că va reforma industria jocurilor de noroc

  Marcel Ciolacu acuză un șantaj al patronilor jocurilor de noroc, după ce PSD a propus scoaterea păcănelelor în afara orașelor și reglementări prinnd activitatea pe teritoriul României. Premierul spune că proiectul va merge mai departe, indiferent de intimidare. 

  Guvernul urmează să aprobe, joi, „reforma” în jocurile de noroc, astfel încât nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea desfăşura această activitate în ţara noastră, a anunțat luni Ciolacu.

  „Cu alte cuvinte, companiile care erau prin Transnistria nu vor mai putea activa în acest domeniu pe teritoriul României. Este una din multele modificări”, a precizat Ciolacu, după ce a participat la inaugurarea unui nou amfiteatru al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, notează Agerpres.

  Noul anunț completează declarațiile făcute la finele săptămânii trecute, prin care șeful Guevrnului a acuzat-o pe fosta directoare a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, Odette Nestor, că împreună cu afaceristul Sorin Constantinescu, ar încerca prin interpuși să determine guvernanți să nu facă „ordine” în industria jocurilor de noroc.

  Articolul precedentCiolacu, întrebat despre salariul minim în construcții și agricultură: 100% nu va pierde nimeni la salariu
  Articolul următorAjutor financiar de la stat pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei! Iată câți bani vor primi aceștia. Marcel Ciolacu a făcut anunțul