BCR lansează ”Școala de bani”, cea mai mare campanie de educație financiară din România

BCR lansează cea mai mare campanie de educație financiară din România: timp de 10 săptămâni, 1.000 de angajați oferă în 100 de sucursale bancare cursuri gratuite la Școala de bani.

 Românii care vor să obțină mai mult de la banii lor sunt așteptați, începând cu 9 august, la cursurile “Școala de bani”.

1.000 de angajați ai băncii, pregătiți să acționeze ca adevărați profesori de educație financiară, îi așteaptă în fiecare joi pe participanți, în 100 de sucursale BCR din întreaga țară.

Cursurile de educație financiară de la Școala de bani vor avea loc până la 18 octombrie, în fiecare joi, în sucursalele BCR, după încheierea orelor de program bancar.

“România are nevoie de oameni cu încredere în ei, iar încrederea se obține atunci când deciziile pe care le luăm se bazează pe cunoștințe și înțelegere, mai ales cand vorbim despre deciziile financiare. Începând din această săptămână, BCR vorbește despre educație pentru independență financiară pe toate canalele pe care, de obicei, comunică despre produsele și serviciile bancare, de la reclamele la TV la vitrinele unităților, pentru că a devenit parte din oferta curentă a băncii. Sunt mândru că avem o comunitate de peste 1.000 de profesori de educație financiară în BCR care își pun la bătaie expertiza, entuziasmul și încrederea pentru a-i învăța pe români să-și câștige independența financiară și să-și gestioneze mai eficient veniturile și cheltuielile. Școala de bani este un program de educație financiară care vorbește dincolo de definiții, sintagme și teorii. Vorbește despre nevoi și aspirații, despre cum putem să obținem bunăstarea și să ne îndeplinim visurile prin administrarea cât mai eficientă a banilor. Și o face bazându-se, în primul rând, pe interacțiunea umană, fără nicio interacțiune comercială, cu sinceritate, asumare și
empatie. Educația trebuie să fie cu și despre oameni, iar obiectivul nostru este să creștem încrederea românilor în deciziile lor financiare, pentru a contribui la crearea de prosperitate în România”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

Înscrierile se pot face în orice sucursală sau pe website-ul programului –  www.scoaladebani.ro.

Cu titlu de misiune “Independența financiară se învață”, programul își propune să crească încrederea românilor în deciziile lor financiare, fără să facă referire la niciun produs al băncii.

Articolul precedentIranul, din nou supus sancțiunilor. Ce sectoare sunt cel mai afectate?
Articolul următorBNR le-a făcut cadou românilor dobânzi mai mici. ROBOR scade pentru a doua zi consecutiv

Comments are closed.