Nicoleta Cîrciumaru a preluat, de marți, funcția de președinte interimar al ANAF, după demisia lui Lucian Heiuș. Cârciumaru ocupa postul de vicepreședinte al instituției, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Finanțelor.

„Astăzi (…) am propus prim-ministrului numirea în funcția de președinte interimar al ANAF a doamnei Nicoleta Cîrciumaru și încetarea mandatului președintelui ANV, alături de numirea unui nou președinte”, a transmis și ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.

Nicoleta-Mioara Cîrciumaru, până recent director general la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, a fost numită chiar la începutul luni mai vicepreședinte al Agenției la nivel național. 

„Cu o experiență de peste 20 de ani în Administrația Fiscală, ultimii chiar la conducerea Administrației Sector 6 a Finanțelor Publice și apoi a Direcției Generale Regionale a Finațelor Publice a municipiului București, doamna Cîrciumaru preia, odată cu funcția de vicepreședinte ANAF, și coordonarea activității de colectare a veniturilor bugetare”, arăta un comunicat al ANAF.

Soțul Nicoletei Cîrciumaru lucrează tot la ANAF, ultima poziție cunoscută fiind de referent la Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice.

Articolul precedentContinuă valul de demiteri după demisia șefului ANAF – Șeful Vămilor, DEMIS de premierul Nicolae Ciucă
Articolul următorNoua bancă de stat a României, lansată în luna iunie – Anunțul ministrului Adrian Câciu despre Banca de Dezvoltare